Undgå at betale for meget hos bedemanden i Birkelse og omegn

Selv i Birkelse og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Derudover skal du være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter som blomster, gravsten, gravplads og indrykning af dødsannonce – alle disse udgifter kan løbe op i priser mellem 30.000 kr. og 50.000 kr.. Vi anbefaler dig derfor at tage en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en bedemand – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Den bedste bedemand til dine behov

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og hård i en svær tid og det kan være svært at vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med. Du skal tage højde for din økonomiske situation, dine konkrete ønsker og naturligvis prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Hvis man nøjes med at indsamle og sammenligne priserne på nogle lokale bedemænd, og træffe beslutning ud fra det, kan man let blive skuffet. Det kan nemlig føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – ikke alle bedemænd er nemlig lige dygtige.

Derfor er det vigtigt også at være opmærksom på, at andre bedemænd i området kan være både bedre og billigere for dig. Det føles som en uoverskuelig opgave for de pårørende at skulle vurdere priser, tilbud og kvalitet, så derfor rådgiver vi gratis, når du står i situationen.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd på kvaliteter som service, kompetencer og pris, for at sikre dig en kompetent bedemand i Birkelse og omegn, således at I får det mest tilfredsstillende samarbejde.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Birkelse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot