Undgå at betale for meget hos bedemanden i Birkerød og omegn

Selv i Birkerød og byerne omkring har det vist sig, at priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere rigtig meget. Det kan derfor nemt betale sig at vælge den rigtige begravelsesforretning.

Ved afholdelse af en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, der skal tages højde for på forhånd. Herunder kan nævnes gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Yderligere skal der også betales for kiste eller urne og eventuel pasning af gravstedet. En komplet begravelse kan derfor hurtigt løbe op imellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi anbefaler derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver hos os, før man tager kontakt til sin lokale bedemand på egen hånd.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Birkerød og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge I Birkerød og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der passer bedst til ens personlige behov. En begravelse kan være en udfordring at holde styr på uden tidligere erfaring. Dit økonomiske råderum har derfor stor indflydelse på dine muligheder til arrangementet.

Da de fleste pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser er deres første indskydelse at indhente tilbud fra den lokale bedemænd, uden at vide om bedemanden har et blakket ry og leverer et godt produkt. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til forventningerne. Men når først bedemanden er valgt, er det ofte ikke muligt ændre bedemanden senere hen og det er dermed værd at undersøge mulighederne grundigt først.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse kan være både bedre og billigere. Dog vil den efterladte familie altid sidde tilbage med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet uden at være bekendt med produktet i forvejen.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis til, hvilken bedemand i Birkerød du skal vælge. Vi har vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din situation og ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Birkerød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat