Undgå at betale for meget hos bedemanden i Birkum og omegn

Priserne for en bedemands assistance kan variere temmelig meget. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, og her kan Begravelsesguiden være din hjælp.

Du skal yderligere være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Alle disse udgifter kan løbe op i priser mellem 30.000-50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en gratis og uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Birkum og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og det kan være svært at vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med. Der skal blandt andet tages højde for den økonomiske situation, de unikke ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Det kan være fristende bare at indsamle og sammenligne priserne på et par lokale bedemænd og træffe en beslutning på dette grundlag. Dette kan dog føre til et samarbejde, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, hvilket desværre typisk opdages, når det er for sent. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd bare lidt længere væk kan være både bedre og billigere for dig. Det kan føles som en vanskelig opgave for de pårørende at vurdere priser og kvalitet, så derfor rådgiver vi gratis, når denne beslutning skal træffes.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Birkum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat