Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bislev og omegn

Hvad det koster for en bedemand og dennes ydelser kan variere ganske meget – selv på lokalt plan. Det siger sig selv, at det derfor er vigtigt, at du er godt orienteret og her kan Begravelsesguiden være din hjælp.

Du skal samtidig være opmærksom på, at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Med alle disse udgifter kan den samlede pris hurtigt løbe op i et prisleje mellem 30-50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en bedemand, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand til dig

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og som pårørende kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens behov på bedste vis. Der skal i denne forbindelse tages højde for din økonomiske situation, dine særlige ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har megen erfaring med.

Ofte sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag træffes en beslutning. Dette kan desværre føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, hvilket ikke kan gøres om.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenbys kan være både bedre og billigere for dig. Med mange forskellige bedemænd kan det føles som en mere eller mindre umulig opgave at skulle vurdere en lang række priser og kvalitet – derfor rådgiver vi dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bislev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot