Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bispebjerg og omegn

Selv i Bispebjerg og i området omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstra omkostninger betyder, at prisen ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bispebjerg og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Bispebjerg og omegn

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke megen erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – dette kan dog medføre at valget falder på en bedemand med et dårligt ry i branchen.

Imidlertid skal du være opmærksom på, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd andre steder i København, da disse kan være både billigere og bedre i lige netop din situation.

Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Bispebjerg og omegn, der er den bedste for dig, hvorfor du opfordres til at undersøge flere forskellige.

Valget af bedemand kan blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor en lang række valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bispebjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen