Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bisserup og omegn

Hvad det koster for en bedemand kan variere temmelig meget. Derfor er det naturligvis vigtigt at du undersøger forholdene inden du træffer en beslutning og her kan Begravelsesguiden være dig til hjælp.

Du skal også være opmærksom på, at en komplet begravelse indebærer en række ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravplads og indrykning af dødsannonce. Alle disse udgifter kan hurtigt løbe op i størrelsesordenen mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at tage en uforpligtende snak med en rådgiver, inden du kontakter en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bisserup og omegn på 71 71 11 00.

En dygtig bedemand til dig

At planlægge en begravelse kan føles som en vanskelig opgave. Det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der kan opfylde ens behov på bedste vis. Der skal tages højde for den økonomiske situation, de særlige ønsker og prisen, hvad mange pårørende ikke har særlig erfaring med.

Ofte sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd blot og på dette grundlag træffes en beslutning, der typisk involverer den billigste bedemand. Dette kan dog føre til et samarbejde, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte, da ikke alle bedemænd er af samme kvalitet.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på at bedemænd udenbys er værd at undersøge, da de kan være både bedre og billigere i din situation. Uanset hvad, kan det føles som en svær og tidskrævende opgave at vurdere adskillige bedemænd – derfor rådgiver vi dig gratis, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bisserup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat