Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjerndrup og omegn

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at
være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni dennes pris kommer der eksempelvis indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted, hvilket også koster penge. Alle disse udgifter giver typisk en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand til dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Bjerndrup og omegn

Der kan være stor forskel på hvilke særlige behov man har i forbindelse med en begravelse. Din bedemand skal kunne opfylde dine unikke ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed.

Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste muligt, da man uden at vide det kan risikere at vælge en bedemand, som ikke passer til ens behov. 

Det kan imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Bjerndrup, da disse både kan være bedre til lige netop din situation og samtidig vise sig at være billigere. Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en svær opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at assistere dig med gratis rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedst mulige bedemand i dit lokalområde.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bjerndrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot