Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjerreby og omegn

Selv på lokalt plan kan man møde store prisforskelle imellem bedemændene og det er derfor en god idé at være godt orienteret inden man tager det endelige valg. 

Bedemanden er ikke den eneste udgift i forbindelse med en komplet begravelse – der skal formentlig købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre, hvilket betyder at den endelige pris hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du skal derfor tænkte dig godt om inden du ringer til den første og bedste bedemand i Bjerreby du kan komme i tanke om.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bjerreby og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Bjerreby og omegn

De fleste pårørende har ikke nogen særlig erfaring med at vælge bedemand og arrangere en begravelse – dette er en vanskelig opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle begynderfejl. Ofte ender pårørende derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den, der umiddelbart virker billigst – dette kan dog ikke altid anbefales, da man kan komme til at vælge en bedemand, der ikke passer til ens specifikke behov og dermed får en utilfredsstillende oplevelse.

Den rigtige bedemand for dig, kommer an på, hvilke særlige ønsker for begravelsen du har sat, uden at det overskrider det budget, du har sat af til begravelsen. Bedemænd udenfor Bjerreby kan være værd at se nærmere på – disse kan nemlig være både mere passende og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan virke som en tidskrævende og uoverskuelig opgave at skulle vurdere adskillige bedemænd og sammenligne deres tilbud. Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bjerreby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat