Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjerregrav og omegn

Selv på lokalt plan kan man støde ind i disse store prisforskelle og det er derfor en god idé at være godt orienteret inden man vælger bedemand.

Bedemanden er ikke den eneste udgift i forbindelse med en komplet begravelse, hvilket du skal være opmærksom på – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og så videre. Disse ekstra udgifter betyder ofte, at den endelige pris ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du skal derfor tænkte dig godt om inden du ringer til den første og bedste bedemand i Bjerregrav du kan komme i tanke om – du kan med fordel spørge vores rådgivere til råds, når beslutningen skal træffes.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bjerregrav og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Bjerregrav og omegn

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand og stå for en begravelse – dette er en svær opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle almindelige begynderfejl. Ofte ender pårørende med udelukkende at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den, der umiddelbart virker billigst – dette kan dog ikke anbefales, da man kan komme til at vælge en bedemand der ikke passer til ens personlige situation, og derfor kan opleve et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Den rette bedemand for dig, kommer an på hvem der bedst kan opfylde dine unikke ønsker for begravelsen uden, at det overskrider det budget du har sat af til begravelsen. Bedemænd udenfor Bjerregrav kan derfor være værd at undersøge nærmere – da disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan virke som en tidskrævende og uoverskuelig opgave at skulle vurdere adskillige bedemænd og sammenligne deres tilbud. Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bjerregrav - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat