Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjert og omegn

Selv på lokalt plan kan man støde ind i prisforskelle hos bedemændene og det må derfor anbefales at være godt orienteret inden man vælger bedemand.

Bedemanden er ikke den eneste udgift i forbindelse med en komplet begravelse, hvilket du ikke må glemme – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter betyder ofte, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Du skal naturligvis tænkte dig godt om inden du ringer til den første og bedste bedemand i Bjert, da begravelsen hurtigt kan blive unødigt dyr.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Bjert og omegn

De færreste pårørende har særlig erfaring med at vælge bedemand og stå for planlægningen af en begravelse – dette kan være en kompliceret opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle begynderfejl, der let kan undgås. Ofte ender pårørende nemlig med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den, der umiddelbart virker billigst – dette er dog ikke altid den bedste løsning, da man uvidende kan komme til at vælge en bedemand der ikke passer til ens situation og derfor kan opleve et utilfredsstillende forløb, der ikke kan gøres om.

Det kan virke som en tidskrævende opgave at vurdere en lang række bedemænd og sammenligne deres tilbud. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bjert - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat