Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blåhøj og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser, at bedemænds priser kan variere rigtig meget, selv i samme by. Dette kan altså også gøre sig gældende for bedemænd i Blåhøj, hvorfor du skal være godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udgifter til indkøb af blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted kommer udover betalingen til bedemanden, hvilket betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse typisk ender et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en snak om dine behov – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Blåhøj og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst for dig påvirkes af, hvilke særlige ønsker du har til begravelsen samt din økonomiske situation. Det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenfor Blåhøj, da disse kan vise sig at være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Selvom det virker hurtigt og nemt blot at sammenligne priserne på de lokale bedemand og vælge den billigste, må dette dog frarådes – du kan desværre risikere at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket. 

Det kan virke som en stor opgave at skulle sætte sig ind i en lang række bedemænds tilbud og vurdere, hvad der bedst kan betale sig i situationen. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Blåhøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot