Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blåvand og omegn

Når du sammenligner bedemænd i Blåvand og omegn vil du hurtigt opdage at de har vidt forskellige priser. Med så stor en forskel, skal du være ganske opmærksom og orientere dig godt inden du tager en endelig beslutning.

For at få et realistisk billede af prisen, skal du også tage højde for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre, da disse udgifter kommer udover bedemanden. Dette betyder at en komplet begravelse typisk ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der er klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Vi vurderer bedemænd i Blåvand og omegn

Hvem der er den bedste bedemand i Blåvand for dig, kommer an på hvem der kan opfylde dine særlige ønsker med det budget du har til rådighed. Der er mange ting at tage stilling til og derfor er den rette bedemand af stor betydning.

Hvis du føler at opgaven virker uoverskuelig og svær, er du ikke den eneste – mange pårørende har ingen erfaring med at planlægge en begravelse og vælge bedemand. Vi anbefaler dig at undersøge bedemænd både indenfor og udenfor Blåvand – du skal i denne forbindelse være opmærksom på at bedemændene udenbys kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med. Det vigtigste er naturligvis at de efterladte får en afsked med afdøde, der lever op til forventningerne, hvorfor det ikke anbefales blot at vælge den billigste bedemand man kan finde, da man kan være uheldig at vælge en der ikke er den bedste i din situation.

Det kan være vanskeligt at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra forskellige bedemænd, men vores rådgivere er klar til at guide dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Blåvand - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot