Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blenstrup og omegn

Hvad en bedemand tager for sine ydelser kan variere meget, og det er derfor en god idé, at du er godt orienteret inden du træffer en beslutning, da begravelsen hurtigt kan blive unødigt dyr.

Såfremt du skal arrangeres en komplet begravelse, skal du være opmærksom på en række ekstra udgifter, der typisk opstår i en sådan forbindelse. Der skal formentlig købes blomster, gravsted, gravsten og indrykkes dødsannonce med videre, hvorfor prisen nemt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Blenstrup og omegn

Har man, som langt de fleste pårørende, ikke den store erfaring med at vælge bedemand og planlægge en begravelse, kan det virke tidskrævende og besværligt at skulle sammenligne flere forskellige bedemænd. Dog kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – du kan nemlig, ganske uvidende, komme til at kontakte en bedemand, der har et blakket ry i branchen og ikke lever op til dine forventninger.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd udenfor Blenstrup, da disse kan være bedre til at opfylde lige netop dine ønsker – oveni dette kan de også vise sig at være billigere, hvorfor der altså kan være en god idé at lede udenbys. 

Det kan være en vanskelig opgave at vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med – både din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i tankerne, når du vælger bedemand.

De mange valgmuligheder og tilbud kan dog gøre det endnu sværere at tage en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Blenstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot