Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blommenslyst og omegn

Vores erfaringer viser, at bedemænd kan have store prisforskelle og dette gør sig også gældende for bedemænd i Blommenslyst og omegn, hvorfor det er vigtigt, at du er godt informeret, så du ikke betaler mere end nødvendigt. 

Udgifter til indkøb af blomster, dødsannonce, gravsten og gravsted kommer udover betalingen til selve bedemanden, således at den samlede pris for en komplet begravelse ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får det bedst mulige samarbejde omkring begravelsen, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en snak om dine behov – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Blommenslyst og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Blommenslyst og omegn

Hvilken bedemand der er den rette for dig, kommer an på hvilke unikke ønsker du har samt din økonomiske situation. Det kan i denne forbindelse være en fordel også at lede efter bedemænd udenfor Blommenslyst, da disse kan være både mere egnede og billigere for dig.

Selvom det virker fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemand og vælge den billigste, kan dette dog ikke anbefales – du kan risikere at vælge en bedemand, som ikke passer til jeres behov, hvilket desværre oftest først opdages, når det er for sent. 

Det kan virke svært og tidskrævende at skulle sætte sig ind i adskillige bedemænds tilbud og vurdere hvad der bedst kan betale sig. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning til dig, når du har brug for det.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Blommenslyst - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat