Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blovstrød og omegn

Begravelsesguidens erfaringer viser, at bedemænd kan have store prisforskelle, selv på lokalt plan. Dette kan altså også gøre sig gældende for bedemænd i Blovstrød, hvorfor du skal være godt informeret, så du ikke betaler mere end højst nødvendigt. 

Udgifter til indkøb af blomster, dødsannonce, gravsten og gravsted kommer udover betalingen til bedemanden, således at den samlede pris for en komplet begravelse ofte ender et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en snak om dine behov – dette ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Blovstrød og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Blovstrød og omegn

Hvilken bedemand der er rigtig for dig, påvirkes af hvilke specielle ønsker du har samt din økonomiske situation. Det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenfor Blovstrød, da disse kan vise sig at være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Selvom det virker nemt blot at sammenligne priserne på de lokale bedemand og vælge den billigste, må dette dog frarådes – du kan risikere at vælge en bedemand, som ikke passer til jeres behov, hvilket desværre normalt først opdages, når skaden er sket.

Det kan virke uoverskueligt at skulle sætte sig ind i adskillige bedemænds tilbud og vurdere hvad der bedst kan betale sig i situationen. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning, når du har brug for det.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Blovstrød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat