Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bøjden og omegn

Selv i Bøjden og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Når du arrangerer en komplet begravelse skal du huske på de ekstra udgifter, der typisk opstår udover selve bedemanden – eksempelvis ved indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Du kan derfor forvente, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at kontakte en af vores dygtige rådgivere inden du ringer til en bedemand i Bøjden - ganske gratis og uforpligtende.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Bøjden og omegn til en fornuftig pris?

En begravelse er en kompleks størrelse og hvis du som pårørende ikke har stået overfor opgaven at skulle vælge bedemand, kan det virke som en uoverskuelig opgave. Det vigtigste at huske på er, at bedemanden skal være i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt.

I denne forbindelse skal du være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Bøjden, da disse kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen.

Dog kan det være vanskeligt at overskue og sammenligne adskillige bedemænd – især hvis man har mange valgmuligheder. Af denne grund er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bøjden - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot