Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bølling og omegn

Det er begravelsesguidens erfaring at der kan forekomme store prisforskelle hos landets bedemænd. Selv i samme by, kan priserne ofte variere meget. Det er derfor vigtigt, at man er opmærksom på sit valg af bedemænd, så den ikke bliver unødvendig dyr.

Udover de direkte bedemandsydelserne, skal du være opmærksom på at der kan fremkomme yderligere omkostninger udover bedemanden - eksempelvis køb af blomster, gravsted eller indrykning af dødsannoncer. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit valg af bedemand, kan du ringe til en af vores rådgivere, inden du kontakter en bedemand i Bølling. Det er gratis og uforpligtende. 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Vadum og omegn

 

Et forløb hos en bedemand er ofte af en kompleks størrelse, og hvis det er første gang, kan de føles som uoverkommeligt. Det er vigtigt at dit valg af bedemand i sidste ende kan holde sig inden for dit budget, og kan efterkomme specielle ønsker man som pårørende kan have. 

Hertil kan de i nogle tilfælde være smart at undersøge bedemænd udenfor Vadum, da man herfra har et større udvalg. Bedemænd dækker store arealer og dit valg af bedemand, behøver ikke nødvendigvis falde på den bedemænd der måtte ligge dig tættest. 

Det kan dog ofte være svært at sammenligne udvalget af bedemænd, som følge af manglende kendskab til branchen. Du er derfor velkommen til at ringe til en af Begravelsesguidens rådgivere, og tage en uforpligtende samtale omkring jeres valg. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bølling - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot