Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bønnerup og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige i Bønnerup og omegn. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udover prisen for bedemandens arbejde kommer en række udgifter du ikke må glemme – dette være sig til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bønnerup og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det at skulle planlægge en begravelse kan være meget svært for de pårørende. Ikke nok med at en de har kær er gået bort, men pludselig er der en masse, for mange, ukendte ting der skal tages stilling til. Derfor har valget af bedemand også en stor betydning for selve forløbets gang, men også for de pårørendes følelse af tryghed i det. 

Hvordan din forestilling er om begravelsen, samt din økonomiske beskaffenhed har naturligvis en indflydelse på hvilken bedemand i Bønnerup du er bedst tjent med. Mange pårørende vælger dog uagtet dette, at vælge bedemænd udelukkende efter nærhed. Dette kan dog ikke anbefales, da valget kan ende på en bedemand, der ikke lever op til forventningerne på en eller flere punkter. Af den grund skal du være opmærksom på, at det kan være smart at søge efter bedemænd lidt længere væk fra Bønnerup, da disse kan vise sig bedre at matche dine forventninger.

Det at skulle søge bredere, har dog den uheldige effekt, at valget af bedemand kan blive endnu mere uoverskuelig, og i det tilfælde står vi klar til at hjælpe med at finde den rette bedemand for dig. 

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bønnerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat