Undgå at betale for meget hos bedemanden i Børkop og omegn

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser i Børkop og omegn kan svinge temmelig meget. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal yderligere huske på de ekstra udgifter, der opstår ud over selve bedemanden – det være sig udgifter til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Dette betyder ofte, at en komplet begravelse ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan hurtigt blive dyrere end nødvendigt, hvis ikke du er opmærksom – derfor opfordrer vi dig til at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den dygtigste bedemand til dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Børkop og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand til dig i Børkop og omegn

Hvilken bedemand, der er bedst for lige netop dig, kan være svært at gennemskue – især hvis man som pårørende ikke har erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine specielle ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt, hvorfor den rigtige bedemand er af stor betydning.

Såfremt du blot sammenligner priserne på de lokale de bedemænd i Børkop og vælger den billigste, kan du risikere at ende med en bedemand med et dårligt ry i branchen. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og den forkerte kan betyde et utilfredsstillende samarbejde omkring begravelsen, der ikke kan gøres om.

De færreste pårørende er klar over, at det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenbys - disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med.

Det kan føles som en svær og tidskrævende opgave at skulle vurdere en lang række bedemænd og deres tilbud – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Børkop - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat