Undgå at betale for meget hos bedemanden i Boeslunde og omegn

I denne branche kan der være store prisforskelle, der er derfor vigtigt at du er godt informeret når du vælger bedemand i Boeslunde, så begravelsen ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Til en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter – dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce. Sammenlagt giver dette typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine ønsker. Du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Boeslunde og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Boeslunde og omegn

I forbindelse med en begravelse er der adskillige ting at tage stilling til, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. De fleste pårørende har ikke den store erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder at de ofte blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste på baggrund af dette, men det kan ikke altid anbefales. Selvom det virker fristende kan man komme til at vælge en bedemand der ikke lever op til ens forventninger.

Der kan derfor være en række fordele forbundet med at kontakte bedemænd udenfor Boeslunde - disse kan være bedre til at opfylde dine specielle ønsker og oven i købet vise sig at være billigere.

Det kan dog være svært at overskue mange forskellige bedemænd og vurdere diverse tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Boeslunde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat