Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bogø By og omegn

I denne branche kan der være store prisforskelle bedemændene imellem, derfor er det vigtigt at du er godt orienteret når du vælger bedemand i Bogø By, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter udover bedemanden – dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce. Sammenlagt giver dette typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine specifikke ønsker naturligvis. Du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bogø By og omegn på 71 71 11 00.

Dygtige bedemænd i Bogø By og omegn

I forbindelse med en begravelse er der mange ting at tage stilling til, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. De fleste pårørende har ikke erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder, at de ofte blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste. Selvom denne model virker fristende, kan man ganske uvidende komme til at vælge en bedemand der ikke lever op til ens forventninger.

Der kan derfor være en række fordele forbundet med at lede efter bedemænd udenfor Bogø By - disse kan være bedre til at opfylde dine særlige ønsker og oven i købet vise sig at være billigere.

Det kan dog være svært at overskue adskillige bedemænd og vurdere deres tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bogø By - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat