Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bolderslev og omegn

I denne branche kan der være store prisforskelle på diverse bedemænd og det er vigtigt at du er sat godt ind i sagen, når du vælger bedemand i Bolderslev, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter udover bedemanden – dette være sig til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce. Sammenlagt giver dette typisk en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine særlige ønsker naturligvis. Du skal være opmærksom på, at vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken bedemand du skal vælge.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bolderslev og omegn på 71 71 11 00.

Dygtige bedemænd i Bolderslev og omegn

I forbindelse med en begravelse er der mange ting at tage højde for, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. Dette understreger blot vigtigheden af den helt rigtige bedemand til dine behov.

De færreste pårørende har erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder, at de ofte ender med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, men det kan vi dog ikke anbefale. Selvom det virker nemt og hurtigt kan man komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan derfor være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Bolderslev - disse kan være bedre til at opfylde dine særlige ønsker og oven i købet vise sig at være billigere.

Det kan dog være svært at overskue en lang række bedemænd og vurdere deres forskellige tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bolderslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat