Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bonnet og omegn

Selv i Bonnet og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår udover selve bedemanden. Normalt skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medfører, at totalprisen hurtigt kan løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand for dine behov – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Bonnet og omegn

Vi forstår, at det kan virke som en besværlig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand – dette gøres ikke lettere af, at de fleste pårørende ikke har erfaring på området. Mange ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, da det virker nemt – dog kan dette desværre føre til, at man uvidende vælger til en bedemand med et blakket ry.

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvilke unikke ønsker du har for begravelsen samt hvad du ønsker at betale. Du skal desuden være opmærksom på, at bedemænd udenfor Bonnet kan være en god idé at kontakte – disse kan nemlig vise sig at være både billigere og bedre til at opfylde lige netop dine behov.

Står man overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne, kan det virke uoverskueligt at finde frem til den helt rigtige bedemand, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig. Vi har vurderet bedemænd i hele landet indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bonnet - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot