Undgå at betale for meget hos bedemanden i Borris og omegn

Bedemænd kan have temmelig forskellige priser, hvilket du skal være meget opmærksom på, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr. 

Ved en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Disse ekstra omkostninger gør, at prisen typisk vil ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at kontakte en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig med beslutningen.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Borris og omegn

Hvilken bedemand man er bedst tjent med kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har nogen særlig erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er væsentlig.

Hvis du blot stiller priserne på de lokale bedemænd i Borris over for hinanden og vælger den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen. Dette opdages desværre typisk først, når det er for sent og ikke kan gøres om.

Hvad mange pårørende ikke er bevidste om er, at det kan være en god idé at undersøge bedemændene udenbys – disse kan nemlig være både billigere, behageligere og bedre for dig at samarbejde med. Det kan dog føles som en mere eller mindre umulig opgave at skulle vurdere en lang række bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Borris - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot