Undgå at betale for meget hos bedemanden i Borup og omegn

Priserne på bedemænd i Borup kan være meget forskellige, og det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Herudover kommer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du skal huske at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Borup og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Borup og omegn

Hvilken bedemand du skal vælge, påvirkes naturligvis af dine unikke ønsker samt din økonomiske situation. Som pårørende kan det dog virke vanskeligt at vurdere adskillige bedemænds tilbud og kompetencer.

De fleste pårørende har ingen erfaring med at vælge bedemand, hvorfor de ofte ender med at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste – dette kan virke fristende, da det virker nemt og hurtigt. Det kan dog ikke anbefales, da kan komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Ofte er pårørende ikke klar over, at det er en mulighed at vælge bedemænd udenfor Borup – det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenbys, da de kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med. Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vælge en bedemand – men Begravelsesguiden er klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Borup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat