Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bovrup og omegn

Priserne på bedemænd kan være meget vekslende, hvilket du hurtigt vil opdage her på siden. Det anbefales derfor at være godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster, gravsten, gravsted med videre, hører typisk ikke med i prisen til bedemanden, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. En komplet begravelse ender derfor typisk med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere til en uforpligtende snak om dine behov og ønsker – ganske gratis naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bovrup og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Bovrup og omegn til en fair pris?

Det kan være en ganske svær opgave at vurdere, hvilken bedemand, der er bedst til situationen – særligt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, hvilket blot understreger vigtigheden af den rette bedemand. Dit valg af bedemand påvirkes af dine unikke ønsker for begravelsen og hvor meget du ønsker at betale.

Selvom det kan virke nemt at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Bovrup og derefter vælge den billigste, kan det dog ikke altid anbefales – da du kan vælge en bedemand der ikke passer til din specifikke situation. Dette opdages typisk først, når det er for sent og samarbejdet kan ikke gøres om.

Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at det er muligt, og ofte kan være fordelagtigt, at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Beslutningen omkring hvilken bedemand man skal vælge, kan dog virke endnu mere uoverskuelig, når man står overfor adskillige valgmuligheder – derfor kan du altid ringe til Begravelsesguiden, så vi kan rådgive dig. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bovrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat