Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bråskov og omegn

Der kan være stor forskel på begravelsesforretningers priser i Bråskov og omegn. Med en prisforskel på mange tusinde kroner, er det naturligvis vigtigt, at du er nøje orienteret inden du beslutter dig.

Derudover skal du være opmærksom på, at der også er andre omkostninger  forbundet med en begravelse så som blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce, hvilket gør, at en komplet begravelse kan ende op i et beløb i størrelsesordenen på 30.000 til 50.000 kr.. Grundet dette høje beløb og ønsket om den bedst mulige afsked med afdøde, anbefaler vi at du tager kontakt til en af vores dygtige rådgiver til en gratis og uforpligtende snak om processen, inden du ringer til den første og bedste bedemand i Bråskov og omegn.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand i Bråskov og omegn passer til dine behov?

At planlægge en begravelse og tage stilling til hvilken bedemand, der egner sig bedst, kan være en svær og forvirrende opgave at stå overfor som pårørende – særligt hvis man ikke har erfaring med dette. Ofte ender mange med at sammenligne priser på de lokale bedemænd og afslutningsvis gå til den, der tilbyder den laveste pris. Naturligvis spiller det økonomiske aspekt en rolle, men også dine  ønsker og behov og ikke mindst kvalitet for pengene, skal der også tages højde for.

Hermed skal du være opmærksom på, at du godt kan vælge at bruge en bedemand nær Bråskåv, men at en bedemand udenbys kan være både bedre og billigere. Uanset hvad, står man som pårørende overfor et svært valg, da der er mange praktiske detaljer at tage højde for - derfor sidder vores rådgivere klar til at guide dig til den bedemand i Bråskov og omegn, der ville kunne passe bedst til dig.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtigt i dit samarbejde med bedemanden, og derfor er du mere end velkommen til at ringe ind til os således, at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bråskov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot