Undgå at betale for meget hos bedemanden i Branderslev og omegn

Her på siden vil du nok hurtigt opdage, at der kan være stor forskel på bedemændenes priser. Begravelsesguidens erfaringer viser, at sådanne prisforskelle kan forekomme selv på lokalt plan, så det er vigtigt, at du er godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Branderslev.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse opstår der typisk udgifter udover selve bedemanden. Ofte skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris almindeligvis ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en uforpligtende snak, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Branderslev og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Branderslev og omegn

Det kan virke som en vanskelig opgave at skulle planlægge en begravelse og ikke mindst vælge bedemand - særligt når man som pårørende ikke har erfaring på området. Der er mange ting at tage stilling til og derfor er den rette bedemand af stor betydning.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine unikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Det kan i denne forbindelse ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Branderslev og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den bedste for dig og din situation. Vi anbefaler dig derimod også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – især når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Branderslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat