Undgå at betale for meget hos bedemanden i Branderup og omegn

Her på siden vil du se, at prisen på bedemænd og deres ydelser kan variere meget, og nogle steder helt op til 7.000 kr for samme ydelser. En begravelse der koster 15.000 kr.et sted kan koste 22.000 kr. et andet. Disse forskelle ses både nationalt bedemændene imelle, men de ses også lokalt. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden i Branderup inden man gør det.

Udover selve svingningerne i prisen for bedemandens arbejde kommer der en række udgifter oveni dette, du ikke må glemme. Dette kan være til: blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Alt sammen betyder det, at den samlede pris for en begravelse hurtigt kan ende i et prisleje på mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge?

En begravelse kan virke svær og uoverskulig, og ikke mange pårørende har særlig stor erfaring med denne opgave. Derfor har valget af den rigtige bedemand stor betydning, fordi der er mange ting at skulle forholde sig til i forbindelse med en begravelse. 

Din og afdødes økonomiske situation, samt dine specifikke ønsker er vigtige, at have i baghovedet når du vælger en bedemand. Det må derfor frarådes kun at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Branderup, og ud fra det vælge den billigste. Denne måde at gøre det på kan føre til et ikke tilfredstillende samarbejde, der desværre oftes først opdages for sent til at noget kan gøres. En god idé for at kunne undgå dette ville være også at lede efter en bedemand lidt længere væk, da det kan føre til, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige præcis dine krav og samtidig have prisen i orden.

Det kan være svært at beslutte sig ud fra de mange valgmuligheder og elementer der er i en begravelse og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Branderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot