Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bredal og omegn

Du vil sikkert hurtigt opdage, at der kan være temmelig stor forskel på bedemændenes priser. Begravelsesguidens erfaringer viser, at disse prisforskelle kan forekomme selv på lokalt plan, så det er en god idé, at du er godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Bredal.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse opstår der typisk udgifter udover selve bedemanden, hvilket du skal være opmærksom på. Ofte skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris typisk ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere til en uforpligtende snak, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Bredal og omegn

Det kan føles som en svær opgave at skulle arrangere en begravelse og ikke mindst vælge bedemand - særligt når man som pårørende ikke har stået i situationen før. Der er en lang række ting at tage stilling til og derfor er den rette bedemand af større betydning end de fleste lige tror.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt. Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Bredal og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den bedste i din situation. Vi anbefaler dig imidlertid også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bredal - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat