Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bredsten og omegn

Selv i Bredsten og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal være bevidst om, at indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre kommer udover prisen til selve bedemanden. Af denne grund kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig på rette vej – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bredsten og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Bredsten og omegn 

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør at det for mange pårørende kan virke som en kompleks størrelse at arrangere. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, påvirkes naturligvis af dine særlige ønsker samt din økonomiske situation.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender mange pårørende med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og kontakte den billigste. Dette må dog frarådes, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan desværre komme til at vælge en bedemand der ikke kan leve op til forventningerne – dette opdages typisk først når skaden er sket og ikke kan gøre om.

Derimod anbefaler vi dig også at lede efter bedemænd udenfor Bredsten, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår naturligvis, at det kan føles uoverskueligt at skulle vurdere og sammenligne mange bedemænd, så vi er altid klar til at rådgive dig.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedemand der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bredsten - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen