Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bregninge og omegn

Selv i Bregninge og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Du skal yderligere tage højde for, at udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, kommer udover prisen til selve bedemanden. Derfor kan en komplet begravelse hurtigt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. – alt afhængig af dine ønsker naturligvis. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig i din konkrete situation – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bregninge og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Bregninge og omegn 

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender mange pårørende med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og ringe til den billigste. Dette kan dog ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Dette opdages typisk først når skaden er sket og forventningerne ikke er indfriet.

Derimod kan det være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Bregninge, da disse kan vise sig at være både billigere, behageligere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår naturligvis, at det kan føles uoverskueligt at skulle vurdere og sammenligne en lang række bedemænd, så vi er altid klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør, at det for mange pårørende kan føles som en kompleks størrelse at stå med. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, påvirkes af dine særlige ønsker samt din økonomiske situation – alt dette og mere til kan du naturligvis diskutere med vores rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedemand der passer til netop din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bregninge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat