Undgå at betale for meget hos bedemanden i Breum og omegn

Selv i Breum og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Der er en række ekstra udgifter du ikke må glemme at tage højde for – det være sig til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, særlige ønsker, indrykning af dødsannonce med videre. Dette betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedst mulige afsked med afdøde, anbefaler vi dig at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Breum og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Breum og omegn 

Som pårørende er der adskillige ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse og det kan være svært at sammenligne bedemændenes kvaliteter og kompetencer – særligt da de fleste pårørende ikke har erfaring på området.

Valget af bedemand er naturligvis påvirket af dine særlige ønsker for begravelsen og din konkrete økonomiske situation. Dog kan det ikke anbefales blot at indsamle priser på diverse lokale bedemænd i Breum og basere valget på baggrund af dette - ofte kan der nemlig være fordele forbundet med også at undersøge bedemænd udenbys. Disse kan både være bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor blandt andet service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig med at vælge den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Breum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat