Undgå at betale for meget hos bedemanden i Broager og omegn

Selv i Broager og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Der er en række ekstra udgifter du ikke må glemme – det være sig til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravplads, særlige ønsker, indrykning af dødsannonce og så videre. Dette betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedst mulige afsked med afdøde, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Broager og omegn 

Som pårørende er der flere ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse og det kan være svært at sammenligne bedemændenes kvaliteter og kompetencer – dette især fordi de fleste pårørende ikke har erfaring på området.

Hvilken bedemand, der passer bedst til dig er naturligvis påvirket af dine særlige ønsker og din konkrete økonomiske situation. Dog kan det ikke anbefales at indsamle priser på diverse lokale bedemænd i Broager og basere valget på baggrund af prisen udelukkende – der kan nemlig være fordele forbundet med også at undersøge bedemænd udenfor Broager. Disse kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor blandt andet service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig med at vælge den rette bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Broager - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot