Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brobyværk og omegn

Begravelsesguidens erfaringer vise, at der er stor forskel på, hvad diverse bedemænd kræver for deres ydelser. Selv i samme by og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Til en komplet begravelse skal udgifter til eksempelvis blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce også medregnes, hvilket kan medføre en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes til at ringe til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, inden du kontakter en lokal bedemand i Brobyværk.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand Brobyværk og omegn til en fair pris? 

En begravelse er ofte en kompleks størrelse at planlægge, da der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring med at vælge bedemand, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer og kvalitet.

Vi er derfor altid klar til at hjælpe dig – vi har undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris, og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand der bedst matcher dine behov.

Det kan ofte være fristende blot at se på hvilken bedemand i Brobyværk, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til dine forventninger. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Brobyværk, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Brobyværk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot