Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brødeskov og omegn

Selv i Brødeskov og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Der opstår typisk en række ekstra udgifter i forbindelse med en komplet begravelse. Der skal eksempelvis købes blomster, indrykkes dødsannonce og betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder at den totale pris ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan guide dig til den rigtige bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Brødeskov og omegn til en fair pris

For pårørende er det ofte vanskeligt at vurdere og vælge den helt rigtige bedemand. Vurderingen vil altid afhænge af den enkeltes behov, hvorfor den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis er den rigtige for dig. De efterladtes økonomiske situation, specielle ønsker eller et godt førstehåndsindtryk af bedemanden, påvirker naturligvis hvilken bedemand valget i sidste ende falder på.

De fleste pårørende har ikke erfaring med at vælge bedemænd og derfor vælger de alene på baggrund af prisen. Desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente, hvilket man desværre risikerer først at opdage, når skaden er sket, hvilket kan resultere i en dårlig oplevelse, der ikke kan gøres om. Det kan derfor være fordelagtigt at lede efter en bedemand udenfor Brødeskov, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

I en svær situation, kan valget af bedemand virke uoverkommelig og tidskrævende, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, så du med vores hjælp kan finde den rette bedemand. Vi har vurderet bedemænd i hele Danmark indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at hjælpe dig med at finde den bedemand, der bedst opfylder dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Brødeskov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat