Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brøndby Strand og omegn

Selv ved Brøndby Strand og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Der opstår typisk ekstra udgifter i forbindelse med en komplet begravelse. Der skal købes blomster, indrykkes dødsannonce og betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket ofte betyder, at prisen ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.

Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, der kan guide dig til den rigtige bedemand i din situation.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Dygtig bedemand i Brøndby Strand og omegn til en fair pris

For pårørende er det tit svært at vurdere og udvælge den helt rigtige bedemand. Vurderingen afhænger af den enkeltes behov, hvorfor den rette bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis er den rette for dig også. De efterladtes økonomiske situation, specielle ønsker eller et godt førstehåndsindtryk af bedemanden, påvirker naturligvis hvilken bedemand man vælger i sidste ende.

De færreste pårørende har nogen særlig erfaring med at vælge bedemænd og derfor vælger de på baggrund af prisen. Desværre er ikke alle bedemænd lige dygtige, hvilket man desværre risikerer først at opdage, når skaden er sket, hvilket kan resultere i en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om. Det kan derfor være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Brøndby Strand, da disse kan være både billigere, behageligere og bedre for dig at samarbejde med.

I en svær situation, kan valget af bedemand virke besværlig og tidskrævende, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, så du med vores hjælp kan finde den bedst mulige bedemand. Vi har vurderet bedemænd i hele landet indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan assistere dig. Vores rådgivere sidder klar i til at hjælpe dig med at finde den bedemand, der bedst opfylder dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Brøndby Strand - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot