Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brønderslev og omegn

Det har vist sig, at priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere med mange tusinde kroner. Derfor kan en begravelse hurtigt komme til at koste flere penge end, hvad der oprindeligt var tiltænkt. Dette kan ende i en dårlig oplevelse og det er derfor værd at kontakte Begravelsesguiden på forhånd.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som der skal tages højde for. Dette kan være gravsten, gravplads, kiste eller urne, dødsannoncer og blomster. En begravelse kan hurtigt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Begravelsesguiden tilbyder derfor at tage en uforpligtende snak med dig før du tager kontakt til din lokale begravelsesforretning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvilken bedemand bør du vælge I Brønderslev og omegn?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der passer bedst til ens behov. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på, når man ikke har prøvet det tidligere. Økonomisk er der også stor forskel og det kan derfor have stor betydning for dine ønsker til arrangementet.

Da de fleste pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden de vælger rent faktisk har et blakket ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Men når skaden er sket, er det desværre for sent at ændre bedemand.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand. Dette skyldes, at de kære være både bedre og billigere. Dog vil den pårørende altid sidde tilbage med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal vælge bedemand. Vi har vurderet landets bedemænd på 3 områder; nemlig venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din situation.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Brønderslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot