Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brønshøj og omegn

På Begravelsesguiden kan du se, at prisen på en bedemand kan variere rigtig meget. Det er ikke usædvanligt at se en prisforskel på to bedemænd, der ligger blot få hundredemeter fra hinanden. Derfor bør du undersøge sagen grundigt, før du beslutter dig for en bedemand i Brønshøj og omegn. Og er du det mindste i tvivl, så tal med en af vores rådgivere.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Brønshøj og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Brønshøj og omegn passer bedst til dine behov?

Det er ikke nemt som pårørende at afgøre, hvilken bedemand du bør vælge, eftersom en begravelse er en kompliceret sag. Dit valg af bedemand kommer blandt andet an på din økonomiske situation, dine specifikke ønsker, og hvad der er bedst til prisen.

Størstedelen af alle pårørende har ikke erfaring med at vælge en bedemand, og derfor vil de somme tider udelukkende vælge bedemanden på baggrund af prisen uden at medtænke bedemandens ry. Nogen oplever først for sent, hvis bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Desværre er der ikke meget at gøre ved det, når skaden først er sket.

Der kan være adskillige fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, eftersom de både kan være bedre og billigere. Men det er faktisk de færreste, der ved dette. Det vil i sidste ende altid være de pårørende, der skal vurdere, hvilken bedemand de skal vælge på baggrund af prisen og kvaliteten.

Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når du står med opgaven at skulle vælge en bedemand i Brønshøj. Vores rådgivere kan derfor hjælpe dig med at afgøre, hvilken bedemand der passer bedst til din aktuelle situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Brønshøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat