Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brovst og omegn

Når du sammenligner bedemænd i Brovst og omegn vil det sikkert hurtigt gå op for dig, at de har ganske forskellige priser. Selv i Brovst eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden. 

For at få et mere præcist billede af totalprisen, må du ikke glemme at tage højde for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre - disse udgifter kommer udover selve bedemanden. Dette betyder oftest, at prisen for en komplet begravelse ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores rådgivere, der kan rådgive dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Vi vurderer bedemænd i Brovst og omegn 

Hvem der er den rette bedemand i Brovst for dig, kommer selvfølgelig an på hvem der bedst kan opfylde dine særlige ønsker med det beløb du har til rådighed til begravelsen. Der er en hel del ting at tage stilling til i denne forbindelse og derfor er en dygtig bedemand ikke helt uvæsentlig.

Det kan føles som om at opgaven er uoverskuelig og nærmest umulig, men du er ikke alene om at have det sådan – mange pårørende har ingen eller begrænset erfaring med at arrangere en begravelse og ikke mindst vælge bedemand, men der er hjælp at hente. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Det er en god idé også at holde øje med bedemænd udenfor Brovst – du skal nemlig være opmærksom på, at bedemænd udenbys kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med. Det må i denne forbindelse frafrådes blot at vælge den billigste lokale bedemand man kan finde, da man ganske uvidende kan komme til at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne.

Det kan være vanskeligt som pårørende at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra diverse bedemænd, men vores rådgivere er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Brovst - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot