Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brylle og omegn

Selv i Brylle og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Der er en rækker ekstra udgifter du ikke må glemme at regne med – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dine særlige ønsker, dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter kommer udover bedemanden og gør, at det endelige beløb kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Hvis ikke du er opmærksom, kan begravelsen altså blive unødigt dyrt. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Brylle og omegn

Det er de færreste pårørende, der har nogen særlig erfaring med at arrangere en begravelse og det kan derfor være en svær opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine specielle ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i valget af bedemand.

Det må frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Brylle og vælge den billigste, da det desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om. Du skal imidlertid være opmærksom på, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre, behageligere og billigere for dig at samarbejde med.

Med adskillige valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning, når du har brug for det. Begravelsesguiden har bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den bedemand der bedst matcher dine behov.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Brylle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat