Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bryrup og omegn

Selv i Bryrup og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk en række yderligere udgifter til eksempelvis blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce – disse ekstra omkostninger betyder, at den endelige pris typisk vil ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der altid er klar til at hjælpe dig.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bryrup og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Bryrup og omegn til en fair pris? 

Vi har fuld forståelse for, at det kan føles som en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke stået i situationen før og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, hvilket desværre kan medføre at valget falder på en bedemand med et blakket ry i branchen.

Dog skal du være opmærksom på, at det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.
Dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Bryrup, der er den bedste for dig, hvilket du kan diskutere med vores rådgivere.

At skulle vælge bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bryrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat