Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bur og omegn

Selv i Bur og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover udgifterne til bedemanden opstår der typisk en række yderligere omkostninger ved indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket kan løbe op i en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. for en komplet begravelse. Vi opfordrer dig til at tage en snak med en af vores dygtige rådgivere inden du vælger bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Din bedemand i Bur og omegn

Der er flere ting at tage stilling til, når man planlægger en begravelse, hvorfor det kan føles som en kompleks størrelse. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine specielle ønsker og hvilket beløb du har til rådighed i denne forbindelse – derfor er den helt rigtige bedemand ganske væsentlig.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender en hel del pårørende med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste. Dette kan dog være en dårlig idé, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan uvidende komme til at vælge en bedemand der ikke lever op til forventningerne.

Det må i denne forbindelse påpeges, at det kan være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Bur, da det vigtigste naturligvis er, at du får dine ønsker opfyldt bedst muligt. Bedemændene udenbys kan samtidig vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Vi forstår, at det kan føles vanskeligt og tidskrævende at vurdere og sammenligne diverse bedemænd, hvorfor vi altid er klar til at rådgive dig. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den helt rigtige for dig.

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bur - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot