Undgå at betale for meget hos bedemanden i Buresø og omegn

Selv i Buresø og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden - så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover udgifter til bedemanden opstår der typisk en række ekstra omkostninger ved indkøb af eksempelvis blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket hurtigt kan løbe op i en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. for en komplet begravelse. Vi opfordrer dig til at tage en snak med en af vores rådgivere om dine behov inden du vælger bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Buresø og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand i Buresø og omegn

Der er adskillige ting at tage højde for, når man arrangerer en begravelse, hvorfor det kan føles som en kompleks størrelse at arbejde med. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine unikke ønsker og hvilket beløb du har til rådighed – derfor er den helt rigtige bedemand vigtigere end man lige skulle tro.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender en de fleste pårørende med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og ringe til den billigste. Dette kan dog være ikke anbefales, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan ganske uvidende komme til at vælge en bedemand der ikke lever op til forventningerne.

Det må i denne forbindelse påpeges, at det kan være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Buresø, da det vigtigste naturligvis er, at du får dine ønsker opfyldt bedst muligt. Bedemændene udenbys kan samtidig vise sig at være både billigere, behageligere og bedre for dig at samarbejde med.

Vi forstår naturligvis, at det kan føles vanskeligt og tidskrævende at vurdere diverse bedemænd, hvorfor vi altid er klar til at rådgive dig. Begravelsesguiden har vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedst mulige for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Buresø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat