Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bylderup-Bov og omegn

Vores erfaring har vist os at priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere meget i Bylderup-Bov og omegn, det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som der skal tages højde for. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Derfor kan en fuld begravelse nemt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Bylderup-Bov og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Bylderup-Bov og omegn?

Det er meget individuelt og personligt hvilken bedemand der passer bedst til ens behov og forventninger. En begravelse kan være et meget personligt arrangement at holde styr på for mange. Dine forventninger og overvejelser har derfor stor betydning for dine ønsker til arrangementet.

Eftersom pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud fra flere bedemænd da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden når man skal vælge bedemand i Bylderup-Bov og omegn. Ellers kan man risikere at det ender med at man senere henne i processen finder ud af at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne. 

Det er vores erfaring at det også godt kan betale sig at kigge efter en udenbys-bedemand, og vi er derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Bylderup-Bov og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Bylderup-Bov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening