Undgå at betale for meget hos bedemanden i Byrum og omegn

Selv i Byrum og i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifterne til bedemanden er én ting, men i forbindelse med en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter. Ofte skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris normalt ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig med valget.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Byrum og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Byrum og omegn skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompleks størrelse og der er mange beslutninger at træffe – kombineret med mange pårørendes manglende erfaring med hensyn til valg af bedemand, bliver det endnu mere uoverskueligt.

Naturligvis er dine særlige ønsker i fokus, men også din økonomiske situation har betydning, når du skal vælge bedemand – du skal her være opmærksom på, at det kan være en god idé for dig at tage kontakt til bedemænd udenfor Byrum. Disse kan være både bedre og billigere for dig og du risikerer ikke at træffe dine beslutning alene på baggrund af prisforskelle, men får dine behov opfyldt.

For at gøre beslutningen lettere for dig, har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor venlighed, kompetencer og pris og vi er klar med gratis rådgivning, når du skal vælge bedemand i Byrum og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Byrum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen