Undgå at betale for meget hos bedemanden i Charlottenlund og omegn

Prisforskellen på to bedemænd i Charlottenlund og Gentofte kan variere gevaldigt. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du undersøger, hvilke muligheder der er for bedemænd i Charlottenlund og omegn, før du vælger en. Hvis du er det mindste i tvivl, så ring og snak med en af vores rådgivere.

 

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Charlottenlund og omegn på 71 71 11 00.

Hvilken bedemand i Charlottenlund og omegn passer bedst til dine behov?

Det er ikke en nem opgave som pårørende at skulle vælge en bedemand, da det er et kompliceret anliggende. Når du skal vælge en bedemand, skal du blandt andet inddrage din økonomiske situation og dine konkrete ønsker i dine overvejelser.

Mange pårørende står over for den vanskelige situation at skulle vælge en bedemand for første gang i deres liv, og der sker derfor til tider, at bedemandens ry ikke bliver medtænkt, når beslutningen tages. Hvis bedemanden ender med ikke at leve op til deres forventninger, er skaden allerede sket, og så er der desværre ikke meget at gøre ved det.

Det er de færreste, der ved det, men i nogle tilfælde kan der faktisk være en række fordele forbundet med at vælge en bedemand fra en nærliggende by. Det kan nemlig være, at disse både er billigere og samtidig passer bedre til dine konkrette behov. I sidste ende vil det altid være de pårørende, som står over for at skulle tage den endelige beslutning om, hvilken bedemand de vælger ud fra prisen og kvaliteten.

Derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du skal vælge en bedemand i Charlottenlund. Vi har anmeldt bedemændene i landet inden for tre kriterier: venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere er derfor klar til at vejlede dig i, hvilke bedemænd der vil passe bedst til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Charlottenlund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat