Undgå at betale for meget hos bedemanden i Christiansfeld og omegn

Som du kan læse på vores side, kan prisforskellen mellem to bedemænd variere rigtig meget. Det er ikke ualmindeligt at se en prisforskel på to bedemænd, der ligger et stenkast fra hinanden.

Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du bruger lidt tid på at finde ud af, hvilke bedemænd i Christiansfeld du har til rådighed. Ring og tag en snak med en af vores rådgivere, hvis du er det mindste i tvivl.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Hvordan vælger du blandt de mange bedemænd i Christiansfeld og omegn?

En begravelse er en indviklet sag, og det er derfor ikke nemt for de pårørende at vælge en bedemand. Det er vigtigt, at du overvejer din økonomi og specifikke ønsker, når du skal vælge en bedemand.

Det er de færreste, der har den store erfaring med at skulle vælge en bedemand, og derfor glemmer mange at medtænke bedemandens ry, inden de tager beslutningen. Hvis bedemanden ikke lever op til de pårørendes forventninger, opdages det ofte først i utide. Beklageligvis er der ikke meget at gøre ved det, når dette er tilfældet.

Til manges store overraskelse kan det være en rigtig god idé at vælge en udenbys-bedemand. I visse tilfælde vil du nemlig opleve, at en bedemand i en nærliggende by passer bedre til dine ønsker og ydermere er billigere. Når alt kommer til alt, vil det altid være de pårørende, som på baggrund af pris og kvalitet skal beslutte, hvilken bedemand der skal bruges.

Vi står derfor til rådighed med gratis rådgivning, når du har brug for det. 

Begravelsesguiden anbefaler kun bedemænd, der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav. Du kan læse mere om vores krav her.

Kun bedemænd der lever op til kravene har mulighed for at indgå et samarbejde med os om at blive vist i Begravelsesguiden. Bedemænd der enten ikke lever op til vores krav, eller som af andre årsager ikke har indgået et samarbejde med os, vil ikke blive vist i vores anbefalinger.

Hver gang du benytter en bedemand, som vi har godkendt, anbefalet og henvist dig til, betaler bedemanden os et beløb for denne henvisning.

Betalingen for vores henvisninger betyder, at vores rådgivning er gratis, og at vi samtidig kan tilbyde vores bedemandsgaranti.

Du kan altid ringe og få anbefalet en bedemand, som lever op til vores krav på 71 71 11 00

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Christiansfeld - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner
Bedømmelse

Læs vores 1.400+ flotte anmeldelser på Trustpilot