Undgå at betale for meget hos bedemanden i Christianshavn og omegn

Priserne på bedemænd og deres arbejde kan være meget varierende, hvilket du skal være ganske opmærksom på. Du skal derfor være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter til blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce. Disse ekstra omkostninger betyder, at prisen ofte vil ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at kontakte en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig godt på vej.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Christianshavn og omegn på 71 71 11 00.

Din bedemand på Christianshavn og omegn

Vi er selvfølgelig indforståede med, at det kan være en svær opgave at skulle vælge bedemand. Mange pårørende har ikke meget erfaring på området og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – dette kan desværre medføre at valget falder på en bedemand der ikke er god for dig.

Dog skal du være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd andre steder i København, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Dine unikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Christianshavn og omegn, der er den bedste for dig, hvorfor du opfordres til at undersøge flere forskellige.

Valget af bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Christianshavn - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat