Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dalby Huse og omegn

Du skal være opmærksom på, at forskellen i priserne for bedemænd i Dalby Huse og omegn kan være meget stor. Af denne årsag er det vigtig, at du nøje orienterer dig omkring, hvilke muligheder der er inden du tager en den endelige beslutning. 

Herudover skal du være opmærksom på, at der ofte opstår yderligere udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse nemt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du kontakter en lokal bedemand.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Dalby Huse og omegn på 71 71 11 00.

Vær sikker på at vælge den rigtige bedemand i Dalby Huse og byerne omkring

Det kan være uoverskueligt at skulle vurdere hvilken bedemand, der er bedst for dig – både din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du vælger bedemand.

De fleste pårørende har ikke den store erfaring med at vælge bedemand og det kan virke uoverskueligt og tidskrævende at sammenligne og vurdere diverse bedemænd. Dog frarådes det blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste – du kan nemlig komme til at vælge en bedemand, der ikke er den bedste for dig og din situation.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Dalby Huse - disse kan være bedre til at opfylde dine ønsker. Oveni dette kan de vise sig at være billigere, hvorfor der altså er en række fordele forbundet med at lede udenbys.

Adskillige valgmuligheder kan dog gøre det endnu sværere at træffe en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig, når du har brug for det. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Dalby Huse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Min Advokat